newastro.net
newastro.net Tydning Partner English Log ind Hvem er vi

Hør mere

Nyheder - NewAstro

NYHEDER - nye og gamle, om universet og NewAstro.


App til iPhone

iPhone app

1. oktobert 2011
NewAstro Biorytme og Tarot App til iPhone

Mobil iPhone App med biorytmer og Tarot oplæg.
Nu kan du hente vores gratis Biorytme App til iPhone. Den leverer klar tekst for din dag samt grafiske kurver for +/- 8 dage. Tolkningen af dage levere både på dansk og norsk. Herudover leverer vi også en Tarot App til iPhone med alle 78 kort med tolkninger. Du kan hente dem her


TAROT Svar
Online service

Sprg Laura

24. Augaust 2009
NewAstro Service

Få svar på et spørgsmål eller et årsoplæg med gode råd.
Dette er en NewAstro service, hvor du for 200 Kr. kan få et kompetent svar og gode råd af en professionel. Stil dit spørgsmål til Laura og få svar indenfor 3 dage. Indtast dine data og dit spørgsmål.
Online skema finder du her .

PODCAST
Horoskoper

Lyd og billede

30. Juli 2008
NewAstro

Mnedshoroskoper som Podcast
Vi leverer nu vores stjernetegns mnedshoroskoper af astrolog Lejla Christensen som Podcast i mp4 format. Podcasts er udarbejdet og oplst af astrologen. Du kan hre horoskoperne her .

PARADISE
Music

11. Marts 2008
NewAstro

PARADISE Music, CD
Paradise Music overdrager ene distributionen i Danmark og Norge til NewAstro.
Udover salg gennem boghandlen sger vi forhandlere til produktet. F katalog tilsendt p telefon 36 310 310. De frste 30 titler er hjemkommet. Se oversigten her .

MG MUSIC

8. November 2007
NewAstro

MG MUSIC New Age Musik, CD
Medwyn Goodall overdrager ene distributionen i Danmark og Norge til NewAstro.
Udover salg gennem boghandlen sger vi forhandlere til produktet. F katalog tilsendt p telefon 36 310 310. De frste 27 titler er hjemkommet. Se oversigten her

3 nye bger

8. November 2007
forlaget NewAstro

3 nye bogudgivelser fra NewAstro
Brn og den ndelige verden af Gitte Spars
Astrologi & Transitter - lr at stte fokus p din fremtid af Lejla Christensen samt
Julemanden der blev vk af Berit Sthr.

Udover salg gennem boghandlen sger vi forhandlere af produktet. F brochure tilsendt p telefon 36 310 310.

Forlaget har tidligere (2005) udgivet Naturen i mennesket, Det komplette astrologi kursus p CDROM af Jens-Ole Paulin - Ls mere HER

ORKAN P
SATURN

saturn

10. November 2006
Stormsystem p Saturn

Et enormt roterende stormsystem med et veludviklet je huserer ved Saturns sydpol med vindhastigheder over 500 km/t. Det er frste gang et hurricane-lignende stormsystem er blevet observeret p andre planeter end Jorden. Ls mere p TV2a hjemmeside


ONLINE
TAROT

OPLG

21. September 2006
Efter flere rs drift med den populre side Dagens Tarotkort, udvider vi nu med 10 store komplette Tarot oplg.

Prv NewAstro TAROT som er en gratis service for den mere sgende bruger. Alle de 10 oplg kan printes pnt ud efter oplg. Hver tolkning er p 2-3 sider.


Alternativ Netbutik
Liz Greene

9. November 2005
Vi flytter Astro-Shop.dk til NewAstro.dk i NY shop. Vi tilbyder tarot og englekort, alternative bger, afslapnings musik CDs, horoskoper, software og gaver mv.

Vi har bnet NewAstro Shop med online salg af udvalgte Musik CD, software og bger inden for omrderne astrologi, numerologi, tarot, hndlsning og ndelige emner.

Vi har i den forbindelse opnet licens til salg af ASTRO*INTELLIGENCE hj-kvalitets horoskoper og analyser med dansk tekst af Liz Greene og Robert Hand.
De er s fremragende rigtige, at vi selv blev noget overrasket da de frste analyser kom ud p print. Prismssigt ligger de i den 'dyre' ende, men man fr en analyse man kan bruge resten af livet. Ls mere HER.


1. Oktober 2005
NewAstro bner alternativt undervisningssted

Vi har bnet NewAstro Online Kurser i samarbejde med 5 kvalificerede undervisere.

Der undervises i Astrologi, Numerologi, Hdlsning, Drmmetydning og Biorytmer. Der udbydes ialt 11 kurser i frste omgang indenfor Astrologi, Numerologi, Hndlsning, Drmmetydning og Biorytmer. Ls mere HER.


2. December 2004
Udvalgte Alternative bger, software og Tarotkort

Vi har bnet Astro-Shop.dk med online salg af nogle udvalgte bger og software inden for emnerne astrologi, numerologi og tarot mv. Pnt udvalg af Tarot og Engle kort. Vi lagerfrer udvalgte ting, s vi kan sende din ordre i dag. Hber du vil tage godt imod den lille online butik.
Se vores nye hjemmeside HER!


16. December 2003
Lad astrologien finde din nye kreste

Dit krlighedstegn En tommelfinger regel er, at der hvor ens Venus str i horoskopet viser ens krlighedstegn. Det vil sige det stjernetegn man skal finde sin kreste i. Du kan faktisk straks se det, nr du er oprettet p Astro-Partner. Prv vores nye hjemmeside HER! - eller lse en anmeldelse p Oestrogen.dk


Samarbejde med


Salg af horoskoper


28. Oktober 2003
Samarbejde om salg af bger og horoskoper

New Astro har indget samarbejde med Bog & Ide om levering af 3 typer horoskoper, som slges online via deres hjemmeside. Det drejer sig om personligt, 2 rs og partner horoskoperne. Vi har omtale af et lille udvalg af alternative bger p vores hjemmeside her. Du kan ogs sge direkte fra siden mellem 90.000 titler.


SMS tjenester

p sans.tv2.dk


1. maj 2003
SMS tjenester til TV2

NewAstro har indget samarbejde med sans.tv2.dk om levering af en rkke interaktive SMS tjenester. Det drejer sig om forskellige analyser som beregnes via numerologi, astrologi og biorytmer. De 3 frste tjenester er: Biorytmer, Kollega test og Veninde test. Tjenesterne kan bestilles via denne side.


Astrologi Fortolker


16. oktober 2002
Online horoskoper og software.

WOW programmet er tidligere markedsført og solgt gennem Lademann Multimedia, så vi er glade for, at valget for online salg på internettet faldt på NewAstro.

Udover WOW - Astrologi Fortolkeren har Duncan lavet en ny udgave af Astrologi og Parforhold som sælges gennem World of Wisdom og NewAstro.
Læs mere

Solsystemet

Saturn tæt på Jorden.

14. december 2002
Det er 30 år siden, at Saturn er s tæt p Jorden. Den er synlig via et billigt teleskope den 17 og 18 december.
Læs mere


Mystisk ting i kredsløb om jorden.

20. september 2002
"Mystisk" ting i midlertidigt kredsløb om jorden. Den besynderlige ting kaldes nu J002E3. Det drejer sig muligvis om en Apollo raket, der er har været på en besynderlig rejse i rummet siden 1969.
Læs og hør mere

Asteroide

24. juli 2002
Asteroiden NT7 kan ramme os om 17 år.
En asteroide opdaget for få uger siden er på kollisionskurs mod Jorden og kan ramme 1. februar 2019. Opdagelsen af asteroiden er den største trussel fra rummet, som nogensinde er målt.
Læs mere

Ifølge nye beregninger er der ingen risiko for kollision før i år 2060.

Sjælden planetparade

26. maj 2002
Jupiter og Venus er synlige på himlen den 28. maj - 3. juni. Planeterne står på en lige linie.
Læs mere

5. maj 2002
De fem "gamle" planeter i solsystemet stiller op til parade på aftenhimlen og nærmer sig efterhånden hinanden ..
Læs mere

NewAstro Systemet

NewAstro
SMS
Service
med
indhold


18. Januar 2003
For at give vores brugere den bedste service, og de bedste lsninger, har vi indget aftale med SMS A/S om levering af backend til mobile lsninger.

Derfor kan vi koncentrere os om, selv at udvikle SMS tjenester med indhold uden at skulle bruge tid p at udvikle backends til de enkelte teleselskaber. Dette gr ogs at vores priser er konkurrencedygtige i forhold til den normale pris.

Du kan f Java spil til de nyeste Nokia mobiltelefoner, eller dit stjernetegns Horoskop. Vi kommer med NewAstro's egenudviklede "SMS tjenester med indhold". Daglig tolkning af DIN dag via Biorytmer er klar. Der kommer flere i Februar mned.

10. November 2002
NewAstro online system ver. 1.5 er klar. Du kan prøve de første funktioner her.

19. April 2002
NewAstro online system ver. 1.1 er leveret til TV2, hvor det bruges på http://sans.tv2.dk i forbindelse med TV2 serien 'Den 6. Sans', se video eksempel.

Andet nyt


| Startside | Kurser | Tydning | Partner | Daglig | Shop | Tarot | Log ind | Hvem er vi |

Copyright © 2002-2015 NewAstro.dk - Antal sidevisninger siden 19. april 2002: 105835478